{:hu}Orvosi nyilatkozat{:}{:en}Medical Disclaimer{:}

{:hu}A nemzetközi törvények azt állítják, hogy megemlítik; Az alábbiakban leírjuk a Singularity webhelyeink orvosi nyilatkozatát. Ide tartoznak a világszerte működő Singularity webáruházak és a Singularity viszonteladók webhelyei is.

A Singularity és a kapcsolódó közlemények, anyagok és / vagy termékek szerzője és kiadója mindent megtett az ilyen anyagok elkészítésében. A szerző és a kiadó nem vállal garanciát a weboldal tartalmának pontosságával, alkalmazhatóságával, alkalmasságával vagy teljességével, valamint a kapcsolódó kommunikációval, anyagokkal és / vagy termékekkel kapcsolatban. A weboldalon található információk és a kapcsolódó kommunikáció, anyagok és / vagy termékek kizárólag oktatási célokat szolgálnak. Ezért, ha alkalmazni kívánja a weboldalon található ötleteket és a kapcsolódó kommunikációkat, anyagokat és / vagy termékeket, teljes felelősséget vállal a tetteiért.

A szerző és a kiadó nem engedéllyel rendelkező orvos, és nem nyújtanak orvosi tanácsot, nem diagnosztizálják vagy kezelik az esetleges állapotokat. Mindig konzultáljon orvosával személyes egészségével, orvosi, hormonális és vércukorszintjével kapcsolatos kérdésekről. A weboldal tartalma és a kapcsolódó kommunikáció, anyagok és / vagy termékek csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem orvosi tanácsadásként szolgálnak, és nem helyettesítik orvos vagy más egészségügyi szakember tanácsát. Aki bármilyen étrend, drog, testmozgás vagy életmódváltásba akar kezdeni egy betegség vagy egészségi állapot megelőzése vagy kezelése céljából, először konzultáljon az illetékes egészségügyi szakemberrel, és kérjen engedélyt és útmutatást tőle.

A szingularitásra és a kapcsolódó kommunikációra, anyagokra és / vagy termékekre vonatkozó információkat nem szabad egyedi tanácsként értelmezni; a rendelkezésre álló tudományos és empirikus bizonyítékok korlátozott áttekintése. Kizárólag azzal a céllal kerül bemutatásra, hogy ösztönözze a tudatosságot és tovább vizsgálja azokat a fontos információkat, amelyek hozzájárulhatnak az olvasó jobb egészségéhez.

Bárki, aki ezen a weboldalon található információkat és a kapcsolódó kommunikációkat, anyagokat és / vagy termékeket saját egészségének javítása céljából kívánja alkalmazni, nem teheti meg ezt anélkül, hogy először áttekintené az idézett tudományos referenciákat és konzultálna egy képesített orvosral. Valamennyi beteget egyedi módon kell kezelnie személyes orvosi tanácsadójának.

Az ezen a weboldalon és a kapcsolódó kommunikációban, anyagokban és / vagy termékekben található bármely információ felhasználásának eldöntése végső soron az olvasó kizárólagos belátása szerint felel, aki teljes felelősséget vállal az ilyen döntésből fakadó következményekért. A szerző és társasága mentes minden hibától, felelősségtől vagy felelősségtől a valós vagy vélt veszteségért vagy kárért, amely a weboldalon és a kapcsolódó kommunikációban, anyagokban és / vagy termékekben található információk felhasználásából származik.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte állításainkat, és ez a weboldal, valamint a kapcsolódó közlemények, anyagok és / vagy termékek, valamint a hivatkozott termékek nem célja egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

FIGYELMEZTETÉS: Mint bármely adminisztratív és jogi értesítési oldalunk esetében, ennek az oldalnak a tartalma is változik és változni fog az idő múlásával. Ennek megfelelően ez az oldal másképp olvasható a következő látogatásakor. Ezeket a változásokat a Singularity teszi szükségessé és hajtja végre annak érdekében, hogy megvédjük Önt és a SingularityReseller webáruházainkat és webhelyeinket. Ha ez az oldal fontos Önnek, akkor gyakran látogasson vissza, mivel a változás hatálybalépése előtt vagy után más értesítést nem küldenek a megváltozott tartalomról.

SZERZŐI JOGI FIGYELMEZTETÉS: A weboldalon található jogi közleményeket és adminisztrációs oldalakat, beleértve ezt is, egy ügyvéd szorgalmasan készítette. Ne másolj !

Megjegyzés: a jelen megjegyzésben leírtak mindegyike számít a Singularity viszonteladóknak és világszerte a webshopoknak is!{:}{:en}The International Laws claim to mention; The following describes the Medical Disclaimer for our Singularity websites. Also including the worldwide Singularity country webshops, and Singularity Resellers websites.

The author and publisher of Singularity and related communications, materials and/or products have used their best efforts in preparing such materials. The author and publisher make no representation or warranties with respect to the accuracy, applicability, fitness, or completeness of the contents of this website and related communications, materials, and/or products. The information contained in this website and related communications, materials, and/or products is strictly for educational purposes. Therefore, if you wish to apply ideas contained in this website and related communications, materials and/or products, you are taking full responsibility for your actions.

The author and publisher are not licensed medical doctors and are not providing medical advice, or diagnosing or treating any condition you may have. Always consult with your physician about your personal health, medical, hormonal, and blood sugar related issues. The contents of this website and related communications, materials, and/or products are presented for information purposes only and are not intended as medical advice, nor to replace the advice of a medical doctor or other health care professional. Anyone wishing to embark on any dietary, drug, exercise or lifestyle change for the purpose of preventing or treating a disease or health condition should first consult with, and seek clearance and guidance from, a competent health care professional.

The information on Singularity and related communications, materials, and/or products should not be construed as specific advice; it is a limited review of the available scientific and empirical evidence. It is presented for the sole purpose of stimulating awareness and further investigation of important information that may help the reader achieve better health.

Any individual wishing to apply the information in this website and related communications, materials and/or products for the purposes of improving their own health should not do so without first reviewing the scientific references cited and consulting with a qualified medical practitioner. All patients need to be treated in an individual manner by their personal medical advisor’s.

The decision to utilize any information in this website and related communications, materials and/or products is ultimately at the sole discretion of the reader, who assumes full responsibility for any and all consequences arising from such a decision. The author and his company shall remain free of any fault, liability or responsibility for any loss or harm, whether real or perceived, resulting from the use of information in this website and related communications, materials and/or products.

Our statements have not been evaluated by the US Food and Drug Administration and this website and related communications, materials and/or products and referenced products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

NOTICE: As with any of our administrative and legal notice pages, the contents of this page can and will change over time. Accordingly, this page could read differently as of your very next visit. These changes are necessitated, and carried out by Singularity, in order to protect you and our SingularityReseller webshops & websites. If this page is important to you, you should check back frequently as no other notice of changed content will be provided either before or after the change takes effect.

COPYRIGHT WARNING: The legal notices and administrative pages on this website, including this one, have been diligently drafted by an attorney. Do not copy!

Note: all written in this note also counts for the Singularity Resellers and the webshops worldwide !
{:}