QMR Mini Analyzer

Mi a QMR Mini Analyzer?

Kvantum Mágneses Rezonancia szkenner műszer.
Mini kvantum mágneses rezonancia szkenner, az egyik legújabb és legmeggyőzőbb műszer. Gyors, 2 perc alatt részletes adatokkal szolgál a szervezet 12 fő szervrendszerének állapotáról.  99 oldalnyi jelentést készít.

Összegző jelentésében összefoglalja a rendellenes folyamatok eredményeit, 2-3 nyomtatott oldalon, ami átfogó képet ad az orvos, vagy az alternatív gyógyász számára. Az eredmények alapján precízen megtervezheti az adott esetre leghatásosabb szellemi, lelki és testi terápiát.

Az egészségügyi állapotfelmérő  teszt szolgáltatás minőségét nagy mértékben befolyásolja a műszer pontossága. A QMR Analyser Mini szkenner műszer a mérésének hitelességével lenyűgözi az ügyfeleit, elősegíti a javasolt szellem-lélek-test terápia betartását, ami gyors javulást eredményezhet. A sikeres terápiák hozzák a még több pácienst.

A QMR Analyser Mini, kvantum mágneses rezonancia szkenner műszer az érzékelőjével összegyűjti a tenyér felületén jelen lévő gyenge elektro-mágneses mező frekvencia-spektrumait, szerv rendszerenként.

A műszer digitalizálja a jeleket, és a számítógépes jel-feldolgozó program egy etalonnal összehasonlítva a mért jelet, kimutatja az épp folyamatban zajló elváltozásokat, a betegségeket.

Az összehasonlítás alapját képző  etalon frekvencia spektrumokat, több mint 100000 páciens  klinikai tesztelése alapján dolgozták ki.

A műszer, a mintavételezett hullámokat “Négyszeres elemzés” (Fourier Analysis) módszerrel vizsgálja és összegzi az eredményt.

Az eredmények az olyan legkisebb elváltozásokat is kimutatják, amely még fizikai tünetet sem mutat. A betegségek már korai időszakban felismerhetőek, ezért azonnali kezeléssel megelőzhető a páciens állapotának súlyosbodása.

Kinek előnyös a QMR Mini alkalmazása?

A QMR Mini Analyser, kvantum mágneses rezonancia szkenner műszer kiváló eszköz természetgyógyászok, orvosok, alternatív gyógyászok, gyógy-masszőrök, reflexológusok számára.

Eredményesen alkalmazható az egészségügyi termékeket, étrend kiegészítőket forgalmazó cégek, hálózatok számára, mert a mérési eredmények alapján, a legmegfelelőbb készítményeket válogathatják össze a vásárlóik számára, ami nagyobb felhasználói sikerélményt eredményezhet.

Szépség kozmetika, egészség klub, gyógyszertári láncok, kínai és  nyugati orvosi rendelők, étrend kiegészítőket értékesítő csapatok, kereskedők számára, a hiteles mérési eredmények meggyőzően hatnak az általuk kínált terápiák alkalmazásához.
A Mini a Quantum Analyzer Report Card:

QNR Mini  41 jelentése = 33 alap szervi jelentés + 3 férfi funkció 3 női funkció + gyerekek ADHD jelentése + összefoglaló jelentés

A QMR Analyser Mini műszer 41 Riportja:

1 Kardiovaszculáris és cerebrovaszculáris funkciók
2 Emésztőrendszeri funkció
3 májfunkció
4 Nagy bélfunkció
5 Epehólyag funkció
6 Hasnyálmirigyfunkció
7 Vesefunkció
8 Tüdő funkció
9 Agyi ideg
10 Csontbetegség
11 Csont ásványi sűrűség
12 Rheumatológia
13 Csontnövekedési index
14 vércukor
15 nyomelem
16 Vitamin
17 Aminosav
18 Coenzim
19 Endokrin rendszer
20 Immunrendszer
22 Heavy Metal
23 Alapvető fizikai minőség
24 Allergia
25 Elhízás
26 Bőr
27 Szem
28 Kollagén
29 Csatornák és fedezetek
30 A szív és az agy pulzusa
31 Vérzsírok
32 Nőgyógyászat (női)
33 Mell (nő)
34 Menstruációs ciklus (nőstény)
35 Prosztata (férfi)
36 Férfi szexuális funkció (férfi)
37 Sperma és sperma (férfi)
38 Az emberi elem
39 Átfogó jelentés
40 Pajzsmirigy
41 ADHD (10 évesnél fiatalabb gyermekek)

Milyen jellemzői vannak, a QMR Mini műszernek?

1 Professzionális
A hosszú évek alatt összegyűjtött több, mint százmillió klinikai orvosi eset-tanulmány alapján összeállított számítógépes kvantum-egészségügyi monitorozás.

2 Átfogó
A kvantum mágnes rezonancia egészségügyi diagnosztikai eszköz egy átfogó vizsgálatot készít az emberi szervezetről. A műszer a vizsgálat során 16 egészségügyi jelentést készít.

3 Pontos
Az egészségügyi statisztikai elemzés szigorú, tudományos módszerek alkalmazásával történik a számos klinikai gyakorlat szerint. Ennek az egészségügyi terméknek a pontossága elérheti a 85% -ot.

4 Megelőzés
A QMR műszer képes észlelni az egészségügyi elváltozásokat, mielőtt még nyilvánvalóan érezhető testi tünetek, betegség jelei megjelennének. A betegségek korai felismerése elősegíti a hatékony kezelést, amivel megelőzhető a betegség kifejlődése.

5 Egyszerű
A QMR Mini Analizáló berendezés működése nagyon egyszerű. A felhasználók rövid időn belül képesek a kezelésének elsajátítására.

6 Kényelmes
A QMR Mini Analizálóműszert használva bárhol, bármikor elvégezhető az állapotfelmérés. Ezzel időt takarít meg a beteg, az orvos és a természetgyógyász.

7  Gazdaságos
A tesztelés költsége meglehetősen ésszerű, az átlagos fogyasztó számára elfogadható.

8 Biztonságos
Az egészségügyi ellenőrzés nem invazív módon történik, így az eszköz nem károsítja az emberi szervezetet. A páciens egészségügyi állapotáról és a javasolt terápiáról összesítő jelentést lehet kinyomtatni.

Miért válassza a QMR Mini műszert?

Vezető egészségügyi termékek gyártója vagyunk.
100% QC ellenőrzés a szállítás előtt.
A legjobb minőségű műszert és szolgáltatást kapja versenyképes áron.
A teljes elégedettségére törekszünk.
Élettartam garancia. Szervíz szolgáltatást és alkalmazási technikai támogatást biztosítunk.
NLS Diagnosztikai Hálózatunk minőségi tanúsítványt és internetes megjelenést ad a Természetgyógyászati, Orvosi rendelőjének.

A QMR Mini Analyzer termékcsomag tartalma:

Szakmai ELŐNYÖK és EXRA szolgáltatások

A műszer programjának installációja a számítógépére, laptopjára.

Egy éves felhasználói támogatás személyes vagy ZOOM teremben képernyőfelvétellel.

Szakmai támogatás  a Szoftware felhasználói első lépésekhez, mérés és elemzés gyakorlat.
Szakmai támogatásként biztosítunk Magyar nyelvű kézikönyvet.
Szakmai támogatás egy Integrál terápia összeállítához, a mérési eredmények és elemzések alapján.Szakmai támogatás a Pszichés okok, lelkiállapot-ok elemzéséhez és INTEGRÁL terápiás lehetőségeihez.
Egy éven belül szuper hatékonnyá fordíthatja természetgyógyász praxisát!
Köszönjük bizalmát, hogy minket választ!
Igyekszük segíteni partnereink gyors sikerének elérését, mert ez a mi sikerünk egyben,
2016 óta stabilan megbízhatóan dolgozunk.

Ha többet szeretne tudni, hívjon vagy küldjön e-mailt nekünk.

Időpontkérés a QMR NLS Diagnostic műszer tesztelésére itt kattintva