Tudományos háttér

Az NLS Diagnostic analóg-mentes, digitalizált számítógépes egészségi állapot vizsgálati berendezések lehetővé teszik a biológiai objektumok bármely állapotának nyomon követését a testszövetek, az egyes sejtek, a kromoszómák és a különálló fermentek és hormonok hullám jellemzői alapján.

A nemlineáris elemzési rendszerek (NLS) a legfejlettebb információs technológiák, amelyek a század elején a modern természettudomány legjelentősebb és legelőnyösebb megvalósításának tekinthetők. A biológiai organizmusok örvénymágneses mezőinek spektrális analízisén alapuló indikáció / diagnózis felszerelés meglehetősen egyedi.

Számos kísérletet végeztek a Gyakorlati Pszichofizika Intézetében, amely megerősíti a vortex mágneses mezők és a biológiai rendszerek közötti szoros kapcsolatot ezen biológiai rendszerekben Mint extra és intracelluláris kölcsönhatás eszköze. Az örvénymágneses mezők fontos szerepet játszanak az információátvitelben és a biológiai rendszerekkel való kölcsönhatásban. Hogyan ismerik fel és izolálják a biológiai rendszerek a szükséges információkat a háttérzajból és milyen módon végzik el az extra- és intracelluláris kommunikációt? Az intézetben végzett növény- és állattenyésztési energiatermékek kutatásai arra a következtetésre jutottak, hogy a biológiai rendszerek körében rendkívül gyengén alacsony frekvenciájú örvénymágneses mező található. Az élő szervezetek élővilágának kipróbálásánál közel álltunk ahhoz a biokémiai jelenség megértéséhez, amelyet az emberek időről időre megismertek, a Yajur-Veda-ban és a hagyományos kínai orvoslásban talált bizonyítékok egy részével.

Ennek a módszernek a tudományos felfedezései az akupunktúra energetikai elképzelésein alapuló évszázados keleti orvoslás technológiai kiegészítéseként szolgálnak a biológiai rendszer kontrolljának eszközeként. Ha a kínai meridián rendszer felé fordulunk, akkor a titokzatos Tsi fluxusról beszélünk, amely energetikai szempontból egy koherens fotonfluxusra emlékeztet. Az “NLS” rendszer az iniciáló jel erősítésének elvével összhangban működik, a metastabil rendszerek szétesésével részt.

A fizika szempontjából az NLS az elektromágneses sugárzás hullámhosszaival rezonáló elektronikus oszcillátorok rendszere, amelynek energiája megegyezik a vizsgált szervezet strukturális szerveződését fenntartó domináns kötések energiájával. A külső fizikai mezők által érintett molekuláris áramok mágneses pillanata elveszíti kiindulási orientációját, ami a cortex neuronok keverési centrumának delokalizált elektronainak spinszerkezetének diszpozícióját okozza; Ez pedig olyan instabil metastabil állapotokat eredményez, amelyeknek a szétesése az indító jel erősítőjeként működik. “Az NLS Scanner olyan kezelési módszert alkalmaz, melynek célja a test megerősítése és a test természetes gyógyulásának javítása.


További infó, és megrendelés